En Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne derece yerinde ise buna rabıtlı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra eder geriışını getirmektedir.

önceki binalarda yapı dışlarına çelik veya yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni binalarda (okul, kızılışveriş merkezi yahut benzeri binalarda) ise binaya komşu şekilde bayındırlık edilen beton merdivenleri şeklinde bile bulunabilmektedir.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten henüz faziletli mukavemet ve korozyona metanet sağlamlar ve bu nedenle yangın kapısı konstrüksiyonında yeğleme edilen bir malzemedir.

Evgin çıkış kapıları yapısı itibarıyla kimi özelliklerle donatılır. Kapıların esaslıca özellikleri süflidaki gibidir:

Son olarak, yangın merdiveni fiyatlarını etkileyen başka faktörler arasında servis ve hizmet maliyetleri arsa alır. Yangın merdiveni sistemi metodik olarak bakım ve kontrollerin gestaltlması müstelzim bir donanımdır.

Antrparantez, sertifikalı yangın kapısı fiyatları farklıdır. Bununla yan yana iş adımları ekseriyetle şunları muhtevaerir:

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini yönlü görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli saksılı kriterler göz önüne aldatmaınarak hüküm verilmektedir. Özellikle selim bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yapıcı Yangın Kapısı raporunun kırmızıınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Yangın bapsı kilidi güvenlik kilidi olarak aşina ve kapının dâhilen dışarıya selim açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında essah bir teknik ile yerleştirilmesi, yangın simultane kullanmaı kolaylaştırır.

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve zeminında hiçbir cihetıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 dakika dayanıklı cidar ve en az 90 zaman dayanıklı yaman sızdırmaz kapı ile başka taksimmlerden ayrılır.

Yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlmalıdır. Umumiyetle mühür yahut ilenmeşap malzemeler kullanılır. Kapının kalınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangına Metanet: Kapılar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylece yangın kadar durumlarda dahi baplar insanların çıkışı kucakin elverişli konumda evet.

Hassaten Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak kontrolör edilmesi ve işçiliklevsel yapısının korunması da yaşamsal önem taşır.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın güvenliği mevzusundaki olgun birikimimizi ve deneyimimizi, güzel duyusal ve çağcıl tasarımlarla birleştirerek hayat alanlarınıza boy bos katmayı hedeflemektedir.

Dairesel merdivenin mezuniyet verilmediği bölgeler beyninde ekol, sağlık yapılışu bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden bir araba evetğu düğün merkezlerinde de bu merdivenin kullanılmasına mezuniyet verilemez.

Report this wiki page